OPĆINA DOMAŠINEC Vrijedni poljoprivrednici u radnoj akciji čišćenja putova

Dana 30. siječnja i 6. veljače 2018. na inicijativu Povjerenstva za nerazvrstane ceste, nakon sastanka sa poljoprivrednicima s područja Općine Domašinec, dogovorene su i odrađene radne akcije čišćenja poljskih putova od obraslog drveća, granja i raslinja.

Odaziv poljoprivrednika na samu akciju bio vrlo dobar te se očistio velik dio puta zvanog ‘Senokoški leš’ te ‘Križni’, ‘Ivanjski’ i još neki putevi uz put koji je bio u vrlo lošem stanju.

U akciji su sudjelovali i djelatnici na javnim radovima.

Takvim akcijama i sastancima je cilj motivirati same poljoprivrednike da se prema putovima odnose sa više pažnje jer su isti njima i najpotrebniji.

Na sastanku bilo puno razgovora o neodgovornim vlasnicima parcela koji prilikom obrađivanja svojih površina na putove nanose zemlju i ostali materijal, a poneki čak znaju put i izorati.

Zbog svega navedenog i aktualne problematike, povjerenstvo i načelnik su apelirali na iste da pripaze, te da počinitelje prijave komunalnom redaru, anonimno putem sandučića ili putem web aplikacije gdje postoji i posebna aplikacija za prijave i pritužbe.

Sudionici:

1. Peras Kristijan
2. Kovač Dražen
3. Kovač Antun
4. Furdi Ivan
5. Vrzan Zlatko
6. Trstenjak Tomislav
7. Peršak Slaven
8. Peršak Kristijan
9. Pintar Željko
10. Lovrenčić Željko
11. Koprivec Dražen
12. Ovčar Slavko
13. Kolarić Bojan
14. Juračić Zlatko
15. Katanec Antun
16. Barila Antun
17. Mario Koprivec
18. Sabadi Dragutin

Svi sudionici su bili sa svojom opremom i mehanizacijom potrebnom za tu vrstu poslova (traktori sa opremom kiblama i gredama, prikolice motorne pile sjekire i sl.)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije