‘PRILIKE SU SVUDA OKO NAS’ Business Cafe 15. ožujka ponovno u Varaždinu!

Idući Business Café, organizirano druženje poduzetnika i onih koji to žele postati, održat će se u Varaždinu 15. ožujka u Hotelu Varaždin s početkom u 18 sati.

Tema eventa je ‘Prilike su svuda oko nas’, a gosti govornici su Nataša Cikač iz tvrtke Cronata d.o.o., specijalizirane za područje nabave i upravljanje zalihama, Silvio Gotić iz tvrtke Kircek d.o.o., jedine hrvatske tvrtke koja radi za IKEA-u, Isidora Vujošević iz Verbarium-a, jedinog registriranog lektorskog obrta u Varaždinskoj županiji te Andrijana Jarnjak i Vladimir Mrkela iz Pixel Industry.

Razgovarat će se o mogućnostima koje se pružaju poduzetnicima na hrvatskom tržištu, koliko je lako ili teško uspjeti ovdje te kako postati i ostati konkurentan na inozemnom tržištu. Nakon službenog dijela koji se odnosi na razgovore s gostima poduzetnicima, predviđeno je vrijeme za druženje, razmjenu znanja i kontakata.

Business Cafe su organizirana druženja malih poduzetnika i organiziraju se već 8 godina, a cijela priča krenula je iz Zagreba. Idejna začetnica je poslovni coach Kristina Ercegović te autorica nekoliko knjiga poslovne tematike. Najpoznatija je ‘Sam svoj gazda’.

Danas je Business Cafe prisutan u 7 zemalja šire regije, u Austriji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Hrvatskoj (više gradova), Makedoniji, Sloveniji i Srbiji. Upravo zbog Business Cafe-a i njegove pozitivne poduzetničke atmosfere sklapaju se nova poslovna partnerstva i suradnje koje generiraju nove ideje i prihode.

Na području sjeverne Hrvatske po licenci event organizira tvrtka za poslovno savjetovanje i EU projekte Androlić konzalting, a moderira Kristina Androlić. Ovo je već 9. event unutar dvije godine na području sjeverne Hrvatske što potkrjepljuje činjenicu da se radi o izuzetno poduzetničkom kraju i aktivnim poduzetnicima.

Sudionici redovno ističu da je upravo poticajna atmosfera razlog zašto redovno dolaze na Business Cafe evente. Činjenica je da uspješni poduzetnici vole podijeliti svoje znanje, iskustvo, ali i anegdote kako bi svojim primjerom pomogli nekom drugima. Važnu ulogu eventa ima i nezaobilazni networking jer ljudi posluju s ljudima. Osim znanja, kontakata i korisnih savjeta sudionici mogu ostvariti i brojne nagrade sponzora.

Ulaznice po cijeni od 100 kuna se kupuju isključivo unaprijed i moguće ih je nabavit putem Entrio sustava. Sudionici se mogu za kupnju ulaznice javiti organizatoru eventa: tvrtki Androlić konzalting, putem maila na adresu: androlic@androlic-konzalting.hr.

Sponzori eventa su Wüstenrot stambena štedionica, Magic Net, Hotel Varaždin, a event redovno prate brojni medijski pokrovitelji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije