FOTO Novo u Čakovcu – u centru grada otvorena trgovina Femel

Femel je modni brend namijenjen prije svega modernoj poslovnoj ženi kojoj je potrebno da od jutra do mraka bude odjevena u praktičnu i multifunkcionalnu, a istovremeno elegantnu i ženstvenu odjeću, pri čemu se naglasak stavlja na čistoću linija i minimalizam, otmjenu klasiku i bezvremenski dizajn, uz dašak ležernosti, romantike i glamura.

– Ideja vodilja brenda je omogućiti ženama da se u svakom pojedinom komadu odjeće osjećaju osnaženo, slobodno i samouvjereno, te spremnima za svakodnevne izazove, da ta odjeća bude funkcionalna i nosiva u svim prilikama, bilo da se radi o poslovnim sastancima i domjencima, odlasku na roditeljski sastanak ili kavu s prijateljicama nakon završenog radnog dana.

Glavna okosnica svih kolekcija su takozvane ‘day to night’ haljine, odnosno haljine koje se podjednako mogu nositi i u dnevnim i u večernjim varijantama, za poslovne kombinacije, ali isto tako i za neke opuštenije, casual varijante. Osim haljina, u ponudi se trenutno mogu naći suknje, bluze i topovi.

Kolekcije su zamišljene po bez sezonskom principu, tako da nema klasičnih proljetno-ljetnih ili jesensko-zimskih kolekcija, nego se izrada kolekcija bazira po principu nosivosti u svim sezonama, izuzevši ljetnu i zimsku, gdje se određeni modeli u kolekciji ipak baziraju prema zahtjevima sezone, pa će se tako u ljetnoj sezoni uvijek naći komadi koji su izrađeni od laganijih, lepršavijih materijala, dok će se isto tako u zimskoj sezoni za dio kolekcije koristiti deblje i toplije tkanine – kaže vlasnica Melita Mrazović.

Kao osnova brenda zamišljena je jedna bazna ‘capsule’ kolekcija koja podrazumijeva komade u baznim bojama, jednostavnih linija i klasičnih krojeva, i koja će se u različitim varijantama provlačiti i kroz sve daljnje kolekcije, na način da će svaka nova kolekcija na neki način dopunjavati baznu i tako omogućiti ženama da stvore jednu klasičnu i bezvremensku garderobu koja je nosiva u svim prilikama.

– Najveća pažnja se pridaje kvaliteti kroja, korištenju kvalitetnih materijala, te naposljetku kvaliteti izrade svakog pojedinog komada, kako bi svaki model savršeno došao do izražaja bez obzira na konfekcijsku veličinu i oblik tijela. Trenutno se svi modeli mogu naći u veličinama od 36 do 42, a također postoji mogućnost izrade modela i u ostalim veličinama –

Profinjena i višenamjenska odjeća, klasika s pomakom i bezvremenska elegancija modni su imperativ ovog brenda. Sve ljubiteljice takvog stila pozivamo da posjete novootvoreni showroom i trgovinu brenda na adresi Kralja Tomislava 18 u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije