Vijesti / Gospodarstvo
Gospodarstvo
GALERIJA SJEVER 2 Netko će do 15 tisuća kuna šopingirati u Tediju

GALERIJA SJEVER 2 Netko će do 15 tisuća kuna šopingirati u Tediju

U srijedu, 14. ožujka 2018. godine u novom djelu Galerije sjever održala se konferencija povodom službenog otvorenja centra u četvrtak, 22. ožujka u 10:00 sati.

Detalje događaja predstavili su Igor Perhoč iz arhitektonskog ureda URBIA, voditeljica centra Maja Đurkin Međimurec te Nikola Budiša predstavnik tvrtke LM Komunikacije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Preostalo je još svega nekoliko dana do svečanog otvorenja i useljenja novih zvijezda šoping centra - JYSK, Pepco, TEDi, Sport Vision, S. Oliver, Froddo, Ronis, Briljant optika i satovi, Posteljina.hr, Zlatarna Celje, Flora i drugih. 

Investicija u novi dio Galerije Sjever vrijedna je 30 milijuna kuna, a prostor obuhvaća 4400 četvornih metara s ukupnim obuhvatom od 350 parkirnih mjesta za kupce. Izgradnja je trajala otprilike 8 mjeseci, a u procesu izgradnje sudjelovalo je 30 domaćih poduzeća. Trgovački centar u konačnici stvorit će uvjete za otvaranje stotinjak radnih mjesta - rekla je Maja Đurkin Međimurec.

- S obzirom na prijašnji, novi centar orijentiran je prema gradu. Površina je manja, a zakupaca je mnogo više što je bio većinski izazov na ovom projektu. Specifičnost projekta centralni je prostor u kojem su smješteni manji prostori i zakupci te je predodređen za održavanje događanja - naglasio je Perhoč.- Na dan otvorenja očekuje se uvod u program svih zabavnih događanja toga dana, raznolika gastronomska ponuda te specijalni gost Mario Petreković koji će animirati posjetitelje - najavio je Budiša.

Nasumično je izabrana i trgovina u kojoj će se održati nagradna igra '2 minute', a izvučena je prodavaonica TEDi. Također nasumično izabran sudionik u nagradnoj igri imat će 2 minute da izabere svoju nagradu u sklopu TEDi dućana u vrijednosti iznosa do 15.000 kuna.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!