PIVOVARA The Garden Brewery stiže u čakovečki Stari grad

Legendarni Englez Nick Colgan, koji je bio u ekipi najveće reagge sastava svih vremena UB40, prije više od 12 godina preselio se u Hrvatsku da bi 2016. u Zagrebu otvorio pivovaru.

Pivovara i točionica The Garden Brewery na Žitnjaku u ovih je nekoliko godina, koliko je aktivna, izrasla ne samo u obvezno mjesto za ljubitelje piva već i u jednu od popularnijih lokacija za izlaske.

– Dugo smo razmišljali o još jednom lokalu, baš u centru, kako bismo zaokružili našu ponudu u Zagrebu. To je to za metropolu, ali uskoro otvaramo i lokal u Čakovcu – kaže Colgan koji će, kako saznajemo, biti u Starom gradu u prostoru Shampera.

Colgan je na put oko svijeta krenuo kroz glazbu, poznato je da je bio dijelom velike priče o najuspješnijem reaggae sastavu svih vremena, UB40.

– Bila je to duga i krasna priča. Za UB40 radio sam više poslova, jako dugo, uvijek iza scene gdje sam se lakše pronalazio. I kasnije sam ostao vezan uz glazbu, ne više toliko uz produkciju, već više za događaje – kaže Nick koji je i u nastupu i ophođenju pravi profesionalac, uvijek smiren, odmjerenih i preciznih odgovora. U Hrvatsku je došao na poziv prijatelja. Ispostavilo se, kako bi ostao.

Sada će svoj posao proširiti i na međimurski kraj, točnije Čakovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije