ČAKOVEC Vrhunac proslave dana županije uz bogat gastro i zabavni program!

Festival Moja poduzetna Hrvatska već se treću godinu zaredom organizira u hrvatskim gradovima s ciljem popularizacije i promocije malih i srednjih poduzetnika, obrtnika i vlasnika obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava.

Festival će se održati u subotu, 5. svibnja u prijepodnevnim satima na Trgu Republike u organizaciji Međimurske županije, Poslovnog dnevnika i Večernjeg lista.

Idealna je to prilika za predstavljanje jedinstvenih hrvatskih proizvoda i upoznavanje sa šarolikom ponudom vrijednih obrtnika iz Međimurske županije. U okviru sajma održat će se prodajni sajmovi, predstaviti stari zanati, organizirati edukativne radionice te gastro i kulinarske radionice.

Izlagači iz svih dijelova županije, a i šire, će gostima, prolaznicima i posjetiteljima predstaviti svoje proizvode i usluge u periodu od 9 do 14 sati, a paralelno će se odvijati zabavni gastro dječji program u kojem će najmlađi klinci i klinceze pripremati i dakako konzumirati razne poslastice koje su sami pripremili.

Najmlađima će pomagati poseban tim kuhara koji su svoj zanat učili od Branka Ognjenovića, akademika kulinarstva i nositelja titule World Master Chef, tako da je osim dobre zabave zagarantirana i dobra i ukusna hrana. Posebno iznenađenje za sve posjetitelje bit će jedinstvena gastro poslastica koju će pripremati kulinarski studio Majstor kuhar i koja će zasigurno razveseliti i ona najzahtjevnija nepca.

Osim gastronomskih užitaka i prezentacije autohtonih zanata i proizvođača, Međimurska županija je za sve posjetitelje istu večer 5. svibnja osigurala i veliki dvosatni glazbeni spektakl, koncert Ivana Zaka, na Trgu Republike u Čakovcu s početkom u 21 sat. Jaskanski kantautor nedavno je izdao novu uspješnicu “Idu dani”, koja na YouTubeu bilježi već preko dva milijuna pregleda te će biti premijerno izvedena u Čakovcu na prvom njegovom ovogodišnjem open air koncertu.

Za sve programe posjetiteljima je ulaz slobodan, stoga ako ste u potrazi za proljetnom čarolijom i zabavom, dođite 5. svibnja na glavni čakovečki trg i doživite nezaboravnu gastro-zabavnu avanturu za pamćenje!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije