TLZP Hoće li naš Bojan Jambrošić ući u finale?

Već smo prošli jedanaest zanimljivih i uzbudljivih epizoda showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’, a ove ćemo nedjelje saznati koja će se to četvorka natjecati za laskavu titulu kralja ili kraljice transformacija.

Najveća je borba upravo pri samom vrhu jer je vrlo mala razlika u bodovima među našim kandidatima. Podsjetimo, četvero najboljih dvanaeste epizode natječe se za titulu pobjednika četvrte sezone showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Preostalih četvero gledat ćemo u revijalnom izdanju, odnosno imat ćemo priliku vidjeti dva dueta.

Poredak izgleda ovako, na prvom se mjestu nalazi Mia Anočić-Valentić s ukupno 450 bodova, a prati ju Mario Roth s 413 bodova. Iza Marija smjestila se Nives Celzijus koja ima samo jedan bod manje od njega što je postavlja na treće mjesto. Na četvrtom je mjestu naš Međimurec Bojan Jambrošić s 399.

Ne bi vjerovali, ali Dalibor Petko ima samo jedan bod manje od Bojana i s 398 nalazi se na petom mjestu, dok je na šestom Ivana Mišerić s 365. Ana Gruica s 347 bodova nalazi se na sedmom mjestu, dok je na začelju tablice Daniel Bilić s 340 bodova.

Bojana Jambrošića ove nedjelje gledamo kao Ed Sheerana, pa se nadamo dobrom nastupu i ulasku u finale.

Ovo će zasigurno biti najnapetiji ulazak i borba za finale svih sezona do sada. Gotovo za ni jednog TLZP kandidata nije izvjesno hoće li se uspjeti plasirati u finale, a tablica se može potpuno zaokrenuti do finalne epizode.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije