U ZRAČNOJ LUCI

SREBRO OKO VRATA Rukometaše dočekali brojni navijači! Kapetan Duvnjak izjavom oduševio Hrvate

Svečani doček rukometaša predviđen je danas za 12:30 sati na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.

Hrvatski rukometaši vratili su se u Zagreb nakon što su na Europskom prvenstvu osvojili srebrnu medalju. Naši su rukometaši u nedjelju u Stockholmu izgubili u finalu od Španjolske 22:20 i isti se dan vratili kući.

Svečani doček rukometaša predviđen je u ponedjeljak za 12:30 sati na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, a prije toga navijači su dočekali rukometaše u zračnoj luci nešto iza ponoći.

S rukometašima je doputovala i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, a na aerodromu je bio i velik broj policije. 

Navijači su se sjajno zabavljali, pjevale su se navijačke pjesme, a prednjačila je ‘Geni kameni’ Marka Perkovića Thompsona.  A onda su stigli! Rukometaši su uživali s navijačima, smijeh, podrška i pjesma nisu izostali.  Uz neizostavnu ‘Poljubi zemlju po kojoj hodaš’, navijači su zapjevali svevremenski hit ‘Hrvatska je prvak svijeta’. 

– Kada vidiš ove navijače i ove ljude, znaš da si napravio pravu stvar i za ovo ćemo uvijek imati snage – rekao je kapetan Domagoj Duvnjak. 

Slično razmišlja i Igor Karačić. – Bit će doček na puno mjesta, također i u mom Mostaru, ali najbitnije je  da smo preponosni na ove ljude zbog kojih smo i igrali – poručio je. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije