Vijesti / Društvo
Društvo
FOTO Međimurski samci prikupili 1.000 kn za Udrugu za sindrom Down Međimurske županije!
Korina Ban

POHVALNO

FOTO Međimurski samci prikupili 1.000 kn za Udrugu za sindrom Down Međimurske županije!

Članovi i posjetitelji Udruge ‘Međimurski samci’ Čakovec u nedjelju, 8. prosinca, ponovno su uživali u plesu, pjesmi, skečevima i dobrom raspoloženju, no ovog puta uz zaista humanitarnu notu

Dobrovoljnim donacijama uspjeli su prikupiti 1.000 kuna za Udrugu za Sindrom Down Međimurske županije!

Više od 120 posjetitelja okupilo se na tradicionalnom nedjeljnom druženju samaca u Hotel Parku Čakovec, kojeg uz pomoć članova svakog vikenda organizira predsjednica Udruge Slavica Tkalec. Povodom Nikolinja održali su pravu feštu, posjetili su ih sveti Nikola i njegovi Krampusi, upriličili dramski prikaz ‘Seoska idila’ te su svi prisutni dobili paketić slatkiša.

FOTO Međimurski samci prikupili 1.000 kn za Udruga za sindrom Down Međimurske županije! Fotogalerija

Također, poseban razlog za slavlje bio je i uspješan završetak njihova projekta ‘Plesom i druženjem protiv depresije do humanijeg samačkog života’, koji je za cilj imao poboljšanje u kvaliteti života članova samaca, što je i postignuto. Članovi su aktivno sudjelovali prilikom provođenja programa projekta, realiziranja i organizacije izleta, druženja i posjeta. Dobrih emocija nije nedostajalo, a kako izgleda Nikolinje u Udruzi ‘Međimurski samci’ pogledajte u nastavku!

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5935

Reci što misliš!