SMIJEŠAK, FOTKAMO SE!

FOTO Humanitarno fotkanje s ljubimcima u Čakovcu za Azil Prijatelji i Sklonište dobrote

Ova odlično osmišljena akcija iz godine u godinu privlači sve veći broj dobro raspoloženih posjetitelja i humanitaraca

Vrijedni volonteri Kluba Prostor – “CeZam” Čakovec i 3FF festival organizirali su šesto u nizu humanitarno fotografiranje vlasnika s ljubimcima za Azil Prijatelji Čakovec, a od ove godine i Udrugu Sklonište dobrote!

Ova odlično osmišljena akcija iz godine u godinu privlači sve veći broj dobro raspoloženih posjetitelja i humanitaraca, koji u zamjenu za donaciju od minimalno 20 kuna, na licu mjesta dobivaju fotografiju veličine 10×15 centimetara.

>> Humanitarno fotkanje s ljubimcima u Čakovcu za Azil Prijatelji i Sklonište dobrote

Da njihovi ovjekovječeni trenuci budu što ljepši, ponovno se pobrinuo tim kojeg čine brojni volonteri te fotografi Ivan Šardi, Zračni Alex i Darko Mareš. Fotografiranje će se tijekom ovog vikenda održati na adresi Dr. Ivana Novaka 38 u Čakovcu, stoga vas organizatori pozivaju da se pridružite i donesete potrepštine za pse i mačke poput hrane, toplih dekica, zdjela i slično!

Danas od 13 do 20 sati održava se fotografiranje pasa, dok će se u nedjelju, 8. prosinca, ispred objektiva moći smjestiti svi ostali ljubimci. Atmosferu s humanitarnog fotkanja pogledajte u našoj fotogaleriji!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije