Vijesti / Društvo
Društvo
FOTO Bajkoviti Advent u Goričanu uz paljenje prve svijeće, prigodan program i veliki vatromet
Studio Vipro

druženje građana

FOTO Bajkoviti Advent u Goričanu uz paljenje prve svijeće, prigodan program i veliki vatromet

Druženje mještana Goričana i posjetitelja iz okolnih mjesta trajalo je do kasno u noć uz pjesmu, vruće napitke i mnogo zabave

Advent je najljepše doba u godini kada se pripremamo za veliki blagdan Božića, a paljenjem prve adventske svjeće u 18:30 sati  koju je zapalio načelnik Općine Goričan Mario Moharić započeo je ovogodišnji Advent u Goričanu.

Advent u Goričanu Fotogalerija

Prigodnim programom nastupili su Crkveni zbor župe sv. Leonarda Goričan, Dječji vrtić „Ružica“ Goričan, Osnovna škola Goričan, Puhački orkestar Goričan te plesna skupina „Atomi“ nakon čega je slijedio veliki vatromet.

Udruge Općine Goričan pripremile su ukusne kolače i slastice, sočne pečene kobasice, hot-dog, meso z tiblice, sir, bograč, papaline, kuhano vino i čaj te topli punch. Pokrovitelj manifestacije bila je Općina Goričan. Vrijedi napomenuti da je cijela gastronomska ponuda bila besplatna, dok su svi posjetitelji imali priliku u kutiju za dobrovoljne priloge ubaciti svoj prilog.

Druženje mještana Goričana i posjetitelja iz okolnih mjesta trajalo je do kasno u noć uz pjesmu, vruće napitke i mnogo zabave. Iduće godine očekuje se još bolji Advent, više posjetitelja i ponovno ugodna blagdanska zabava za sve koji žele vidjeti kako se čeka Božić i Nova godina u Goričanu.

Kako je bilo možete pogledati u fotogaleriji.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5935

Vezani članci

Reci što misliš!