Vijesti / Društvo
Društvo
FOTO Održana izložba malih životinja u Kotoribi: Proglašeno čak 42 šampiona!
Mladen Grubić

NAJVIŠE JE BILO GOLUBOVA

FOTO Održana izložba malih životinja u Kotoribi: Proglašeno čak 42 šampiona!

To je treća izložba koja je održana izvan sjedišta udruge, u Kotoribi. Trajala je u subotu i nedjelju u stolnoteniskoj dvorani

Na izložbi su bili izloženi golubovi, kunići, perad i ptice, 300 najboljih eksponata koje su uzgajivači ponudili brojnoj publici, ona je bila iz svih dijelova Međimurja i prekodravlja, sredina iz koje dolaze uzgajivači i izlagači. Raduje što je interes za male životinje pokazalo dosta djece, a raduje i broj od 42 šampionskih titula koje su eksponati osvojili. Njima je nagrade na kraju drugog dana uručio općinski načelnik Kotoribe Ljubomir Grgec.

FOTO Održana izložba malih životinja u Kotoribi: Proglašeno čak 42 šampiona! Fotogalerija

Prema riječima Đure Golubića, dopredsjednika udruge, raduje što su na izložbi mahom bile međimurske zavičajne i hrvatske domaće pasmine. Gledajući u globalu, vidjeli smo najviše golubova, potom peradi pa kunića i ptica.

Pored zahvale svima koji su sudjelovali u izložbu, Golubić je riječi zahvale vezane uz organizaciju uputio 20-torici njihovih najaktivnijih članova, SRD Som Kotoriba te sponzorima i donatorima Udruge, a time i izložbe.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5935

Reci što misliš!