DJECA I RODITELJI ZA MURID

DOBROTVORNI KONCERT Bosutski bećari, Tragovi, Mejaši i drugi u Čakovcu pjevaju za MURID

Ugodne glazbene trenutke u Centru za kulturu za vas će stvoriti brojni poznati izvođači

U srijedu, 20. studenog sada već tradicionalno MURID organizira dobrotvorni koncert ‘Roditelji i djeca za MURID’. Prošlogodišnji koncert i puna dvorana čakovečkog Centra za kulturu pokazala je koliko su međimurskoj zajednici potrebni sadržaji ovakvog tipa, a kada sve to dobije dobrotvornu i humanitarnu notu tada ovaj koncert dobiva posebnu važnost i vrijednost.

– Ove godine roditelji, djeca i MURID pozivaju pahuljice nešto ranije! Radimo promjenu termina, olakšavamo volonterima izvođačima da nam se pridruže prije adventskih radnih zaduženja i upotpunjujemo izbor događaja u studenome! Koncert će se održati u čakovečkom Centru za kulturu s početkom u 20 sati – kažu iz MURID-a.

​Zahvaljujući entuzijazmu i volonterskom doprinosu ​izvođač​a​ velikog srca u srijedu, 20. studenog u Centru za kulturu Čakovec​ ugodne glazbene trenutke za vas će stvoriti Zodiac band, Tragovi, Mejaši, Ivan Ivanković, Tarapana band, OSDS, Ljubavnici, Dina Leško, Međimurski vrući kaj te Bosutski bećari.

Dođite, oplemenite svoju dušu dobrom glazbom i dobrim djelom! A MURID je taj koji će vam u svakom trenutku uzvratiti stručnom podrškom i savjetom kada to bude najpotrebnije vama i vašoj djeci. Budite publika koja će podržati stvaranje sustava rane intervencije u Međimurju!

U​laznice po cijeni od 50 kuna možete nabaviti na sljedećim ​prodajnim mjestima:
– Pizzeria Šut, Nedelišće
– City Bar, Prelog
– Caffe bar Brasil, Čakovec
– Centar za kulturu Čakovec
– Caffe bar Stop, Donja Dubrava
– MURID

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije