tri izvrsna hrvatska metal banda

METALAC INDUSTRIAL BAR U Čakovec 22. studenog dolaze bendovi Keops, Old Night i Overpower

Koncert počinje u 21 sat, a ulaz tj. donacija bendovima je 20 kuna. Za sve vjerne obožavatelje i prijatelje tu će biti i štand s majicama.

U petak, 22. studenog, u prostoru Metalac Industrial Bara, Čakovčani će moći uživo čuti tri izvrsna hrvatska metal banda – Keops i Old Night iz Rijeke te Overpower iz Zagreba. 

Nakon niza uspješnih koncerata po Hrvatskoj i okolici, Keops su ovogodišnju ‘sezonu’ odlučili zatvoriti baš u Čakovcu. Band se odnedavno okrenuo novom i žešćem zvuku te pjesmama na engleskom jeziku koje će se početkom 2020. godine naći na novom albumu.

Ovo je zasigurno dobra prilika da ih čujete jer će u prvoj polovici iduće godine više svirati izvan granica Hrvatske, pogotovo u svibnju kada kreću na svoju prvu europsku turneju po centralnoj i istočnoj Europi.

Kako bi obogatili događaj, pozvali su prijatelje iz Overpowera te Old Nighta da im se pridruže na pozornici. Bendovi su već duže vrijeme međusobno dobri prijatelji, a kažu da će i u budućnosti surađivati.

Overpower za sebe kažu da su vratobolno-poskočni metal band, a nedavno su svirali kao predgrupa američkom bendu Bullet For My Valentine. 2014. godine izdali su svoj prvi album Greatness Within koji je odlično prihvaćen od strane domaćih i stranih slušatelja.

Trenutno najbolji doom metal band u regiji – Old Night, jedan je od onih bendova koji su se uspješno počeli probijati na inozemno tržište. Iza sebe imaju dva albuma te mnoštvo koncerata po Europi. Pred nekoliko tjedana bili su headlineri na doom metal festivalu u Grazu. 

– Redoslijed svirke još nije poznat, bendovi su odlučili biti fer i vući šibice na tonskoj probi – poručuju organizatori.

Koncert počinje u 21 sat, a ulaz tj. donacija bendovima je 20 kuna. Za sve vjerne obožavatelje i prijatelje tu će biti i štand s majicama. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije