RADOVI NA SJEVERNOJ OBILAZNICI

FOTO KRITIKA Osigurali obilaznicu preusmjerivši vodu prema okolnim objektima

Čitatelj nam se požalio da izvođači prilikom izgradnje zemljane brane nisu osigurali nesmetan protok vode pa je zbog toga došlo izlijevanje vode iz korita kanala prema okolnim objektima. Evo što kažu iz Grada Čakovca...

Snažna kiša koja je padala proteklog vikenda, u noći 3. studenog zaprijetila je vodenom bujicom gradilištu sjeverne čakovečke obilaznice, posebno kod mosta preko kanala Lateralac. Snalažljivi izvođači od naleta bujice zaštitili su se izgradnjom zemljane brane. 

Naš čitatelj, međutim, tvrdi da pritom nisu osigurali nesmetan protok vode, pa je zbog toga došlo izlijevanje vode iz korita kanala prema okolnim objektima. Svoje tvrdnje potkrijepio je i priloženim fotografijama.

Odgovarajući na naš upit o tom događaju, pročelnik Upravnog odjela za društvene, međunarodne poslove i odnose s javnošću Grada Čakovca David Vugrinec naglasio je da su spomenuti radovi u isključivoj nadležnosti Hrvatskih cesta. Unatoč tome gradska je uprava, ipak, intervenirala.

– Stručne službe Grada Čakovca po uočavanju ovog problema odmah su kontaktirale nadležne osobe na gradilištu  kojom prilikom je dobivena informacija da je problem riješen izvedbom dodatnog bajpasa i osiguranjem dodatnih pumpi na samom gradilištu, što će ubuduće spriječiti ovakvu vrstu nezgode – naveo je Vugrinec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije