besplatni trening-seminar

KRAV MAGA CENTAR ČAKOVEC Žene, prijavite se na besplatni seminar samoobrane

Trening-seminar je otvoren za sve žene koje žele upoznati Krav Maga sustav i naučiti nešto novo

Povodom Međunarodnog dana protiv nasilja nad ženama, 23. studenog Krav Maga centar Čakovec održava besplatni trening-seminar samoobrane za žene u Čakovcu na lokaciji gradskih bazena, Športska 2 od 15 do 17 sati.

– Bilo koji oblik nasilja je neprihvatljiv, a dok taj problem najviše pogađa žene, prisutan je u svim dobnim strukturama, bez obzira na socioekonomski status te bez obzira na podrijetlo i obrazovanje. Kako bi doprinijeli prevenciji nasilja, želimo da se sve žene osjećaju snažno, samopouzdano i sigurno, a zbog toga se u nekoliko hrvatskih gradova organizira besplatni trening-seminar samoobrane za sve žene – poručuju organizatori.

Prevencija i prepoznavanje: nauči prepoznati konflikt na vrijeme i deeskalirati situaciju. Obrana od najčešćih napada: kada je riječ o fizičkom konfliktu, žene često doživljaju napade iz izrazito bliskih distanci. Nauči neutralizirati situaciju, stvoriti distancu i napraviti odgovarajuću obranu. Snažna i samopouzdana: nauči kako zauzeti samopouzdani stav i preuzeti kontrolu.

Trening-seminar je otvoren za sve žene koje žele upoznati Krav Maga sustav i naučiti nešto novo. Potrebna je samo prijava na željenu lokaciju i udobna odjeća za trening. Prijaviti se možete klikom ovdje.

– 23. studenog dođi i budi snažna, sigurna, lijepa i samopouzdana, baš kakva jesi! Budi dio priče! – poziv je organizatora.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije