NEZABORAVNA NOĆ

POVODOM MARTINJA Osvojite noćenje za četiri osobe u novootvorenom apartmanu Rafi u Čakovcu!

Povodom nove eno-gastronomske manifestacije 'Mlado Međimurje', TZ Grada Čakovca poklanja noćenje za četiri osobe u novootvorenom apartmanu Rafi ****

Kako bi se obogatila turistička ponuda Grada Čakovca, povodom blagdana svetog Martina u samom centru grada organizira se nova eno-gastronomska manifestacija “Mlado Međimurje”.

>>> UŽIVAJTE U MLADIM VINIMA Martinje na Trgu Republike u Čakovcu u znaku Mladog Međimurja

Projekt “Mlado Međimurje” pokrenuli su mladi međimurski vinari koji su prvi u hrvatskoj u ponudu uvrstili mlada vina. Na taj su se način pridružili svjetskim vinskim regijama, posebice onima u Austriji i Francuskoj gdje se odabrana mlada, buteljirana vina nude na tržištu samo dva do tri mjeseca nakon berbe.

Vinska manifestacija u vremenu kada slavimo mlado vino, ovogodišnje bogatstvo vinove loze i njegovih plodova grožđa održati će se 8. i 9. studenog. 2019. u samom centru grada Čakovca na Trgu Republike.

Povodom ove manifestacije, Turistička zajednica grada Čakovca u suradnji s novootvorenim apartmanom Rafi ****, Martina Pušteka 14, Čakovec poklanja vam noćenje za četiri osobe u vrijeme održavanja manifestacije, 8. – 9. studenog.

– Vidimo se sljedeći vikend! – poručuju iz Turističke zajednice grada Čakovca, a objavu u kojoj možete sudjelovati i eventualno osvojiti ovu vrijednu nagradu potražite na našoj Facebook stranici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije