NA NATJECANJU U ŠVEDSKOJ

SVJETSKO PRIZNANJE Sladoled Lino Lada proglašen je najboljim na svijetu!

Sladoled Lino Lada punjen je dvostrukim mekanim preljevom, a čini se kako je i struka prepoznala njegovu posebnost te ga je International Ice Cream Consortium proglasio najboljim sladoledom na svijetu

Sladoled Lino Lada nastao je u suradnji s Podravkom, a na tržište je lansiran u travnju ove godine. 

Natjecanje se održalo se u Švedskoj, a stručnjake je oduševila posebnost ovog sladoleda, kao i izgled i preljev te sam okus popularnog namaza koji se u ovom slučaju pronašao u obliku sladoleda. 

– Iznimno smo ponosni na ovu nagradu i priznanje kojim je Ledov sladoled potvrđen kao najbolji sladoled na svijetu po mišljenju struke, odnosno globalnih neovisnih proizvođača sladoleda. Ova nagrada dodatna je potvrda predanog rada naših zaposlenika, a posebno našeg razvojnog tima koji uspješno svoje kreativne ideje pretvara u najfinije sladolede i smrznute proizvode.

Svake godine Ledo testira i razvija mnoštvo različitih okusa sladoleda i kombinacija želeći pritom uvijek udovoljiti zahtjevima svojih potrošača jer su nam oni na prvom mjestu. Biti najbolji na svijetu velika je čast, kao i obaveza da i u budućnosti nastavimo s proizvodnjom najkvalitetnijih sladoleda koji i na globalnoj razini predvode svojim tehnološkim rješenjima, inovacijama i kreativnošću – istaknuo je Marin Poljak, predsjednik uprave Leda.

– Kako je Lino Lada sa širokom paletom okusa postala omiljeni brand kremnih namaza, pokazala se potreba za širenjem tog jedinstvenog okusa i na druge, srodne kategorije poput sladoleda. Upravo je inovativnost i nadogradnja Podravkinih perjanica temelj na kojem gradimo svoj uspjeh, a posebno nas veseli kada to činimo u suradnji s našim partnerima, domaćim kompanijama.

Tako je Podravka inicirala razvoj Lino Lada sladoleda, a idealan partner za suradnju bio je Ledo, vodeći proizvođač sladoleda na tržištu Hrvatske zahvaljujući svojoj kreativnosti, ideji i tehnologiji izvedbe. Ovom suradnjom jedinstveni okus i doživljaj Lino Lada namaza pretočen je u ledeno iskustvo koje je oduševilo potrošače diljem svijeta i svjetske stručnjake – izjavila je Vesna Višnić, direktorica Poslovnog programa dječja hrana, slastice i snack iz Podravke.

Sladoled Lino Lada spoj je lješnjaka, mlijeka i kakaa, a preliven je mekanim preljevom od bijele i tamne Lino Lade. 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije