Vijesti / Društvo
Društvo
MEĐIMURKA KSENIJA VRBANIĆ Finalistica ovogodišnjeg izbora najboljih hrvatskih poduzetnica
Poslovni.hr

WOMEN IN ADRIA

MEĐIMURKA KSENIJA VRBANIĆ Finalistica ovogodišnjeg izbora najboljih hrvatskih poduzetnica

Od Čakovca do Pule osam žena zaslužno je za uspješne poduzetničke priče - Ksenija Vrbanić, Milena Mičić, Blaženka Mičević, Jelena Biluš, Ariana Vela, Kristina Ukalović, Maja Mesić i Kata Barišić

One su finalistice ovogodišnjeg izbora najboljih hrvatskih poduzetnica, koji mreža poduzetnica i poslovnih žena Women in Adria organizira peti put, a među njima je i naša Međimurka Ksenija Vrbanić, piše Poslovni.hr

Više od 30 godina bogate karijere u svijetu modnog dizajna, neupitan talent, kreativna energija i neumorna predanost radu Ksenije Vrbanić prepoznala je jednako domaća, kao i svjetska publika, a komade s XD potpisom možete pronaći u svim kutcima svijeta.

Kroz 20-ak dana objavit će tko su pobjednice u kategorijama Start-up potencijal, Mikro poduzetnica, Perspektivna poduzetnica i Inspirativna poduzetnica, a dodjela nagrada je 5. studenog u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti, piše Poslovni.hr.

Kako je spomenuto na večeri za najbolje hrvatske poduzetnice, u Hrvatskoj je trenutačno u vlasništvu žena 34% obrta i 20% tvrtki, a dio je u suvlasništvu s muškarcima.

Osim što su se osvrnule na aktualno stanje, poduzetnice su se obratile i poslovnom sektoru i institucijama s porukom da podrže žensko poduzetništvo, dok su one obećale i dalje pomagati poduzetnicama početnicama. 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5935

Reci što misliš!