NAJVIŠE IH JE ODUŠEVIO MOTOCIKL

FOTO Mališani iz dječjeg vrtića ‘Mala tratinčica’ posjetili Policijsku upravu međimursku

Međimurske policajce u sjedištu Policijske uprave u Čakovcu posjetilo je četrdesetak mališana u pratnji njihovih odgajateljica

U ponedjeljak, 21. listopada u prijepodnevnim satima Policijsku upravu međimursku posjetili su mališani iz dječjeg vrtića ‘Mala tratinčica’ iz Podturna. Međimurske policajce u sjedištu Policijske uprave u Čakovcu posjetilo je četrdesetak mališana u pratnji njihovih odgajateljica.

Dobrodošlicu mladim gostima zaželjela je Melita Sokač, policijska službenica za prevenciju Policijske postaje Čakovec te ih kroz šetnju prostorijama zgrade Policijske uprave upoznala s načinom izrade osobnih dokumenata (osobne iskaznice, putovnice, vozačke dozvole i dr.).

Ujedno, upoznala ih je s poslovima prometnih policajaca, koji se brinu o njihovoj sigurnosti u cestovnom prometu, kao i sportskom dvoranom te održavanjem tjelesne pripreme policijskih službenika.

U dvorištu Policijske uprave policijski službenici prometne i interventne policije pripremili su raznu opremu, pomagala i službena vozila (motocikl), koja koriste u svom radu te im na zanimljiv način opisali kako izgleda njihov radni dan.

Najviše oduševljenja djeca su pokazala fotografirajući se kod službenog motocikla.
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije