NE MISLI ODUSTATI

MEĐIMUREC U POTJERI Bojan iz Murskog Središća treći je put okušao sreću u kvizu: ‘Opet ću se prijaviti!’

U ponedjeljak, 21.listopada, Bojan Bračko iz Murskog Središća treći puta je nastupio u HRT-ovom kvizu 'Potjera'. Treća za njega nije bila sreća, jer znanja je bilo, ali sreće ipak ne

Plasirao se u završnu potjeru sa osvojenih 17.500,00 kn, gdje je zajedno sa još 2 natjecatelja imao čak 15 točnih odgovora tj. 15 koraka prednosti ispred lovkinje Morane Zibar, ali niti to nije bilo dovoljno za pobjedu.

 Dojmovi o kvizu Potjera ?

– Treći puta sam nastupio u Potjeri. Novi voditelj Joško Lokas ima ugodan, ležeran i domaćinski pristup kvizu i natjecateljima, što je pozitivno. U prvoj minuti dao sam 5 točnih odgovora i imao osvojenih 17.500,00 kn, što je nekakva zlatna sredina. Lovkinja je bila Morana Zibar, a na ploči potjere uzeo sam srednju ponudu tj. osvojeni iznos. Smatram da sam na ploči imao set dosta teških pitanja te me Morana skoro ulovila jer je došla samo na korak zaostatka. U završnoj potjeri bili smo suborci Tonći, Filip i ja, i borili se za 49.000 kn, što nije puno ali čovjeka veseli – priča Bojan.

– Kao i uvijek u životu, ima boljih i ima malo manje dobrih, lošijih dana. Ovog puta prikazali smo dobar nivo znanja, ja sam dao 7 točnih odgovora uz samo jedan netočni odgovor i odgovor u zadnjoj sekundi koji mi nije priznat zbog isteka vremena?! Međutim, lovkinja Morana Zibar je vrhunski kvizaš i znalac širokog spektra znanja te nas je ulovila, a svakako nam nije pomogao niti njezin malo lakši set pitanja – rekao je o jučerašnjem nastupu.

Potom je vezano uz ‘kvizomaniju’ ili ‘kaj Međimurci deljaju v slobodno vrijeme’ dodao

– Meni pub kvizovi i razne kviz provjere znanja predstavljaju hobi i zadovoljstvo. S ekipama Kes Dzoni, Pozoji, Pali s Marsa i Moire više (više) ili manje (manje) uspješno natječemo se na pub kvizovima u Murskom Središću, Čakovcu, Nedelišću, Varaždinu, Brezju i Prelogu, i pozdravljam svoje časne supatnike – Gorana Sabola, Zvonimira Sabola, Zlatka Međimurca, Stjepana Novaka, Jadranka Kirića, Natašu Bračko, Ivu Bračko, Smiljanu Sabol i Vedrana Kalamizu.

Daljnji planovi u Potjeri?

– Naravno da ću se opet prijaviti, kao što se prijavljujem i u kviz Tko želi biti milijunaš, a možda jednom usput osvojim i nešto novaca. Tko zna – krhko je znanje, kao što kaže pjesnik.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije