PRIJAVITE SE DO 6. STUDENOG

POZIV Psihologinja Irena Šestak u Čakovcu će održati predavanje o stresu i kako ga smanjiti

Na predavanju 'Doručak' gošća i govornica je Irena Šestak, dipl. psiholog

Stres naš svagdašnji. Osim što ometa naš svakodnevni život, obavljanje posla i smanjuje zadovoljstvo, učestali stres također može dovesti do fizičkih i emocionalnih problema. Na predavanju ‘Doručak’ gošća i govornica je Irena Šestak, dipl. psiholog.

Tijekom predavanja odgovarat će na pitanje što je stres, kako ga prepoznati i kako ga smanjiti, te kako ostati pozitivan unatoč stresu koji je naša svakodnevnica.

Irena Šestak dolazi iz Čakovca. Mnogi je znaju kao osobu koja aktivno sudjeluje u raznim humanitarnim akcijama diljem Međimurske županije, pa i mnogo šire, i kao osobu koja svojom pojavom i zaraznom vedrinom nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Radi kao psihologinja u OŠ I.G. Kovačića  Sveti Juraj na Bregu te je ujedno i predsjednica Školskog odbora škole. U školi vodi i humanitarnu grupu pod nazivom ‘Mijenjam sebe, mijenjam svijet’ i volontira kao tajnica Županijske lige protiv raka Čakovec.

Kako bi svojim učenicima približila važnost brige o mentalnom zdravlju i nošenju s izazovima s kojima se svakodnevno susrećemo održava radionice na nastavi. Jednako je aktivna i na javnim predavanjima i tribinama u sklopu Psihošpancira ili Tjedna psihologije. Svojim angažmanima nastoji osvijestiti zajednicu o važnosti posvećivanja vremena samome sebi i svojem razvoju kao osobe. Uz to što predano radi svoj posao, pronalazi i slobodno vrijeme koje posvećuje sebi, prijateljima i obitelji.

Doručak će se održati 09. studenog u Restoranu Kristal Čakovec Cvjetna ulica 3
s početkom u 9.30 sati

Cijena doručka i programa je 50 kuna.

Kontakt za rezervacije:
Danica Mob: 091 289 5202
Zvati od 15.00 do 20.00 sati
E-mail: dzz.cakovec@gmail.com

Organiziran je program za djecu od 3 do 10 godina, ali je potrebna prijava. Mjesto možete rezervirati do 06.11.2019.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije