BRINUT ĆE SE ZA POTREBITE

MALI MIHALJEVEC Osnovana radna skupina za humanitarne i društvene djelatnosti

Glavi cilj je prepoznavanje potrebitih (djeca, stariji, bolesni, slabijeg imovinskog stanja...) te im organizirati pomoć

Dana 16. listopada u Malom Mihaljevcu osnovana je Radna skupina za humanitarne i društvene djelatnosti na području Međimurske županije. Glavi cilj je prepoznavanje potrebitih (djeca, stariji, bolesni, slabijeg imovinskog stanja…) te im organizirati pomoć.

Ideja se javila u Malom Mihaljevcu ali su je je odmah podržali iz Mihovljana, Dragoslavca, Novog sela Rok, Kotoribe, Svetog Urbana i Zasadbrega.

Primani cilj je proširenje na veći dio Međimurja te je već sazvana nova sjednica  koja će se održati u Novo Selu Rok 15.11.2019 gdje će sigurno biti proširenje radne skupine, ali i predložene aktivosti. Osnivači su redom  predsjednici i članovi udruga, sportskih klubova, DVD-ova, predsjednici i članovi mjesnih odbora.

– Spremni smo pomoći onima kojima treba ali ćemo i uključivanjem u razne udruge, odbore i ostale organizacije koje predvode društvo pokušati djelovati brzo i na odgovarajući način.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije