NEMOJTE PROPUSTITI

ZABAVA U PODROOMU Očekuje vas Podrumarenje, nastup Lucije i Hrvoja, a dolazi i Nick Bane

Provjerite što vas ovog tjedna očekuje u Podroomu.

Još jedan jesenski četvrtak je pred nama, što znači da je vrijeme za još jedno Podrumarenje! Vinska priča sve je ugodnija i posjećenija, pa tako i ovog četvrtka Podroom nastavlja u veseloj atmosferi uz Tamburaški Sastav ‘Prim’ i Vina Novak. Poznati po kvalitetnom okusu i bogatoj ponudi, pobrinut će se da i ovo Podrumarenje provedete na najbolji mogući način!

Lucija i Hrvoje su dinamičan i energičan akustični duo koji djeluje već duže vrijeme. Koliko vole to što rade možete vidjeti i osjetiti na licu mjesta, stoga dođite u petak 18. listopada na acoustic night u Podroom-Drink&Music Club.

Na repertoaru će biti sve od bluesa, popa pa do rocka i podsjetit ćemo se na dobre strane i domaće, stare i aktualne hitove, koji uključuju Janis Joplin, Amy Winehouse, Zdenku Kovačićek, Elvisa Presleya, Fleetwood Mac, Majke, Alannah Myles, Josipu Lisac i mnoge, mnoge druge. 

Uz izvedbe ovog fantastičnog dueta, u ponudi će biti:

– Gin Teddy – 25kn – Ako ste mislili da je gin samo ljetno piće, imamo recept koji će vas razuvjeriti. S daškom začina, ovo toplo i aromatično piće postat će vaš omiljeni zimski napitak koji će vas zagrijati u hladnim danima

– Rum punč – 20kn – Ovim divnim napitkom možete se dobro zagrijati u hladne zimske dane, a za početak ove zimske zabave, ovaj napitak je zasigurno pravi odabir. Najvažniji sastojak groga ili kako ga neki nazivaju rum-punča su začini, slični kao i ostalim zimskim napitcima

Podroom Clubbing ide dalje, ovaj put Podroom vam predstavlja čovjeka koji nastupa diljem hrvatske te je nastupio i na ovogodišnjem Forestlandu. U pitanju je Nick Bane, koji nastup dolazi održati u subotu 19. listopada.

S preko 10 godina iskustva u DJ sceni, Nickova ljubav prema glazbi iz dana u dan raste. Njegovi setovi su prepuni raznih žanrova, od Housea i Groove Tech do Hip-Hopa, Dancehalla i RnB-a, koji zadržavaju protok kroz cijeli set i dancefloor u pokretu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije