BOGAT PROGRAM

ŽELITE SE ZABAVITI? Dođite danas u Klub ‘Prostor’ na drugi dio radionice izrade boardgameova pod vodstvom Matije Lisjaka

U subotu vas od 14 do 17 sati očekuje prvi dio radionice keramike na kojem možete naučiti nekoliko tehnika modeliranja gline i glaziranja.

Želite li se zabaviti u dobrom društvu i okušati u kreativnom izričaju, u Klubu Prostor ovaj vas tjedan očekuju zanimljivi sadržaji. Danas vas od 16 do 20 sati očekuje drugi dio radionice izrade boardgameova pod vodstvom Matije Lisjaka koji će vas uputiti kako postati majstor igre.

– Svi alati i materijali bit će dostupni u Klubu, ali dapače, možete donijeti i svoje i pustiti maši na volju. U petak navečer slijedi klasični boardgaming za koji je garantirana živahna atmosfera uz društvo, grickalice i razne igre koje možete isprobati s ekipom – stoji u najavi. 

U subotu vas od 14 do 17 sati očekuje prvi dio radionice keramike na kojem možete naučiti nekoliko tehnika modeliranja gline i glaziranja. Svatko će biti u mogućnosti izraditi nekoliko manjih predmeta.

Broj polaznika je ograničen (12), stoga požurite kako biste zauzeli mjesto! Prijave se šalju na e-mail neda.madjar@gmail.com

Obojite kreativnošću i igrom ove sive jesenske dane  – dođite u Prostor! 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije