Vijesti / Društvo
Društvo
VIDEO Janu Kerekešu nije se svidjelo pjevanje Ave Karabatić pa ju je nazvao - kravom
Duško Jaramaz/Pixsell; Foto agencija Sjever/Siniša Sović

kontroverzna izvedba

VIDEO Janu Kerekešu nije se svidjelo pjevanje Ave Karabatić pa ju je nazvao - kravom

Kandidatkinja za predsjednicu Republike Hrvatske Ava Karabatić otpjevala je popularnu pjesmu 'Pod brajde', no Janu Kerekešu nije se svidjela njezina izvedba...

Prije više od tjedan dana pjevačica i spisateljica Ava Karabatić najavila je svoju predsjedničku kandidaturu. Istaknula je pritom da je spremna na brojne negativne komentare, ali da ju je i začudila podrška koju je dobila, piše Varaždinski.

Objavila je Karabatić i svoj izborni program, a proteklih je dana odlučila, poput predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, i pjevanjem doprijeti do šire baze birača.

Izabrala je stoga pjesmu 'Pod brajde', a njezina izvedba objavljena je Facebook stranici Moje Zagorje. O popularnosti videa najbolje govori podatak da je u manje od 24 sata video imao više od 300.000 pregleda. Inače, autor videa je Bujica, a cijelu emisiju pogledajte klikom ovdje.

Na njezin nastup na svojem Facebook profilu osvrnuo se i Jan Kerekeš. On je snimio video u kojem imitira Avu Karabatić, a uz video je stavio i poruku: 'Krava Karabatić je uspjela trajno uništiti jednu od najljepših pjesama.'

Njegov video pogledajte ispod, javlja Varaždinski.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!