Ovog puta na sportskom događaju

BILO KUDA, VATROGASCI SVUDA Pripadnici DVD-a Mursko Središće u humanoj akciji

Osiguravali su, a neki su bili i aktivni sudionici humanitarne utrke za Tea Škvorca

Na slici su članovi DVD-a Mursko Središće Nikola Bistrović, Marija Mesarić, Stjepan Mesarić, Miljenko Palnec i Renato Matoša, naravno s Martinom Bezek, predsjednicom Trkačkog kluba Rudar Mursko Središće.

– Moram napomenuti da osiguranje utrke Rudar određujemo od samog početka kroz sva kola, kao i osiguranja drugih utrka i događanja koja se odvijaju u našem gradu. Isto tako naši članovi sudjeluju u samoj utrci te su ovo humanitarno kolo otrčali Miljenko Palnec i Renato Matoša – rekla nam je Tanja Smolković, tajnica DVD Mursko Središće.

Od nje smo doznali kako u društvu u svim aktivnostima sudjeluju svaki prema svojim mogućnostima, odnosno slobodnom vremenu s obzirom da su u radnom odnosu, a imaju i svoje obitelji.

– Mogu osobno reći da ne volim nikog posebno isticati, jer bi društvo trebalo biti kolektiv koji kao takav i treba djelovati u svakoj situaciji. Međutim, kad dobijemo SMS poruku ili poziv na intervenciju, moram reći da se članovi operative odazovu u velikom broju na što sam posebno ponosna – ističe tajnica Tanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije