DOMAĆINI KA2 PROJEKTA

FOTO U OŠ Mala Subotica gostovalo 18 učitelja u Erasmus+ projektu

Ove školske godine u OŠ Tomaša Goričanca provodi se 5 Erasmus+ projekata. Od 1. do 4.listopada bili su domaćini KA2 projekta pod nazivom 'The more motivation the less dropout in schools'

Ugostili su 18 učitelja iz Turske, Bugarske, Italije i Rumunjske. Projekt povezuje pet škola koje žele motivirati učenike kroz sportske, kulturne i umjetničke programe za redovito pohađanje nastave. Njihovo područje je sport pa su aktivnosti domaćinstva usmjerili na sportska događanja.

>> FOTO U OŠ Mala Subotica gostovalo 18 učitelja u Erasmus+ projektu

Za doček gostiju pripremili su program u kojem su sudjelovali mali folkloraši, bubnjari i recitatori. Učitelji partnerskih škola sudjelovali su aktivno na prezentaciji Tradicionalnih romskih igri, Danu sporta koji je organiziran u suradnji sa Sportom za sve Mala Subotica i Robotičkoj radionici u suradnji s Hrvatskim robotičkim savezom.

Članovi Gradskog društva Crvenog križa Čakovec demonstrirali su reanimaciju, a učenici kratkom prezentacijom obilježili Dan srca. Posjetili su Etno zbirku i pogledali nagrađivane filmove Medijske grupe naše škole u Domu kulture.

Općina mala Subotica pripremila je prekrasan prijem za goste i načelnik je uručio tradicionalne poklone. Na radnom sastanku raspravljalo se o realizaciji programa i pripremama za nove projektne aktivnosti. Učitelji su na izletu upoznali gornje Međimurje, Varaždin i Plitvička jezera i na kraju pohvalili odličnu organizaciju i vratili se kući sa puno novih ideja za nastavu i izvannastavne aktivnosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije