ORGANIZIRALI SU TURNIRE

FOTO Međimurska policija proslavila svoj dan u sportskom duhu!

Policijska uprava međimurska u suradnji s Regionalnim klubom IPA Međimurje – Čakovec, Sindikatom policije Hrvatske i Nezavisnim sindikatom djelatnika MUP-a organizirala malonogometni turnir i turnir s malokalibarskim pištoljem

U petak, 4. listopada 2019. godine u sklopu proslave Dana policije Policijska uprava međimurska u suradnji s Regionalnim klubom IPA Međimurje – Čakovec, Sindikatom policije Hrvatske i Nezavisnim sindikatom djelatnika MUP-a organizirala je malonogometni turnir i turnir s malokalibarskim pištoljem.

Na malonogometnom turniru nastupale su ekipe Policijske postaje Mursko Središće, Policijske postaje Prelog, Policijske postaje Čakovec, Postaje prometne policije Čakovec, Interventne jedince policije i Policijske uprave međimurske. U završnicu turnira plasirale su se ekipe Postaje prometne policije Čakovec i Interventne jedince policije. Bolji, spretniji i sretniji bili su policajci iz prometne policije i zasluženo osvojili prvo mjesto.

U isto vrijeme odvijao se turnir u preciznom streljaštvu malokalibarskim pištoljem na 15 metara, u metu R50 gdje su nastupile ekipe Policijske postaje Mursko Središće, Policijske postaje Čakovec, Postaje prometne policije Čakovec, Interventne jedince policije i Policijske uprave međimurske. Treće mjesto osvojila je ekipa Interventne jedince policije,  drugo mjesto ekipa Policijske postaje Mursko Središće dok je odlično prvo mjesto pripalo ekipi Policijske uprave međimurske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije