'ČISTI GRIJEH'

VIDEO Fortuna bend promijenio naziv u Pozzitiva bend i izdao svoju prvu autorsku pjesmu

Najpozitivniji dečki iz Pozzitiva benda dolaze iz srca Međimurja. Preko 20 godina petorka okupljena pod imenom "Fortuna bend" svirala je po cijeloj Hrvatskoj ali i van granica Lijepe naše

U svom repertaoru  njeguju sve glazbene izričaje, sviraju sve vrste svečanosti i raznih događanja a nekoliko puta pratili su i neka poznata imena sa glazbene scene. Osim pozitive odlikuje ih i čista profesionalnost te potpuna ljubav prema glazbi a jedni su od rijetkih bendova koji imaju i trubu.

Ove godine uslijedilo je mnogo promjena u bendu, počevši od samog naziva benda kojeg mjenjaju u “Pozzitiva bend”, a zatim se odlučuju i na prvu autorsku pjesmu. Zahvaljujući dugogodišnjem prijateljstvu dogodila se suradnja s mladim autorom Sinišom Biškom koji je autor teksta i glazbe pjesme “Čisti grijeh”.

Za aranžman je zaslužan Dragomir Herendić – Dragianni.

– Željeli smo stvoriti vlastiti glazbeni identitet i doživjeti onaj super osjećaj kada prvi put čuješ svoju pjesmu na televiziji ili radiju. Želja nam se ostvarila zahvaljujući našem prijatelju i kolegi Siniši Bišku koji je prepoznao naš potencijal i smjer kojim trebamo krenuti. Zahvalni smo i svim našim ostalim suradnicima te prijateljima koji su uvijek uz nas. Nadamo se da će pjesma “Čisti grijeh” izazvati samo pozitivne komentare i da će opravdati povjerenje naših slušatelja – rekli su članovi benda.

Spot je sniman u produkciji LOPPIX- Photo & Fine art printing, pod redateljskom palicom Julije Klier. Scene su snimane na dvije lokacije, na poznatoj šetnici u Murskom Središću te u Bajzovim dvorima. Glumica koje se pojavljuje u spotu je njihova prijateljica Petra Masten Horvat.

Puni entuzijazma, ovi okorjeli pozitivci već imaju spreman plan i nastavljaju svoj glazbeni put novim pjesmama.
 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije