PLESNA POSLASTICA

FOTO Sedma Vivonina Revija plesa oduševila posjetitelje, na pozornici zasjalo više od 130 plesača

Pravi plesni spektakl priređen je u nedjelju, 22. rujna u organizaciji Plesnog studia Vivona te idejne začetnice Karmen Kovačević-Jambor.

Na sedmoj Reviji plesa u Centru za kulturu Čakovec pozornicu je umjetničkim nastupima krasilo više od 130 plesača u starosti od 3 pa do 20 godina!

>> Sedma Revija plesa Studia Vivona u Čakovcu

Projekt je podržao Grad Čakovec u čije se ime posjetiteljima obratio zamjenik gradonačelnika Zoran Vidović, koji je plesnom studiju čestitao na brojnim godinama uspješnog rada, postignućima i samostalnim projektima.

Reviju plesa otvorila je najstarija plesna skupina Vivone pod vodstvom Tajane Vidović, koja je izvela koreografiju ‘Novi početak’. Domaćinima iz različitih skupina Plesnog Studia Vivona na pozornici su se pridružili gosti iz drugih krajeva Republike Hrvatske. 

Tako su se predstavili plesači plesne skupine Point iz Samobora, zatim M-Fit iz Novog Marofa, Crazy hill iz Ludbrega, plesnog kluba Ivančica iz Ivanca, Zemlje sreće iz Varaždina i Atomi iz Goričana.

Tri solo točke priredile su Dora Križnik, Lea Tot i Ivana Brlečić, koje su se svojim koreografijama oprostile od višegodišnjeg plesa u Vivoni, radi odlaska na fakultet. Iznenađenje za publiku nastupilo je u sedmom, zadnjem bloku, a priredili su ga prepoznatljivi Atomi pod vodstvom Patrika Arambašića, koji su izveli svoj svjetleći show u posebnim kostimima.

Tijekom programa najavljen je i projekt pod nazivom ‘Zimska plesna produkcija’, na kojoj će se prikazati nove plesne koreografije, a ujedno će se proslaviti i 35 godina od osnutka plesne skupine u Čakovcu, pod vodstvom Karmen Kovačević-Jambor. Tada će Hrvatski sabor Kulture studiju dodijeliti posebno priznanje za doprinos plesnog amaterizma u Hrvatskoj.

Na samom kraju programa uručena su i priznanja za pet i deset godina sudjelovanja, a posebno priznanje za čak petnaest godina plesa u Vivoni pripalo je Teni Novak i Dori Križnik.

Zahvale na trudu upućene su i trenericama Studia Vivona Ivani Pečarko, Tajani Vidović, Editi Gorski, Neli Pečarko, Dori Kopjar, Tanji Drljači Dumančić i novoj trenerici Simoni Tošić. Djeliće koreografija plesnog spektakla pogledajte u fotogaleriji!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije