ZABAVA I ZNANJE

ZNANJE JE ‘IN’ U MEĐIMURJU Ekipa ‘Keš Džoni’ iz Murskog Središća osvojila prvo mjesto na kvizu u Caffe baru River

Drugo mjesto zauzela je ekipa 'Susedi' sa 70 bodova.

U Međimurju je znanje sve više ‘in’, kao što se to popularno kaže na društvenim mrežama. Pub kvizovi se unatrag nekoliko godina organiziraju u kafićima u Čakovcu, Murskom Središću, Prelogu, Brezju i Nedelišću. 

Voditeljii organizatori tih popularnih kvizova daju si truda i vremena da pripreme raznovrsna i zanimljiva pitanja, a učesnici kvizova se tu večer ugodno zabave u opuštenoj, ali ipak natjecateljskoj kvizaškoj atmosferi.

Tako je bilo u utorak 17. rujna u Caffe baru River u Murskom Središću. Bio je to 35. pub kviz u organizaciji voditelja Jadranka Kirića. Učestvovalo je 6 znalačkih ekipa, 30-tak odličnih kvizaša i društva vatrenih navijača na šanku i terasi. River je bio pun ljudi željnih zabave i provjere svoga znanja. 

Nakon odlične borbe znanja u 4 kruga po 25 pitanja, prvo mjesto s 80 bodova osvojila je ekipa Keš Džoni iz Murskog Središća – Čakovca – SavskeVesi (Bojan Bračko, Zvonimir Sabol, Goran Sabol i Zlatko Međimurec).

Drugo mjesto zauzela je ekipa Susedi sa 70 bodova, a treće mjesto PEANUTS sa 56 bodova. Sudjelovale su još i vrlo dobre ekipe Zizi top, No name i Institucija.

Nagrade za najbolje ekipe osigurali su donatori – restoran Potrti Kotač Jurovčak i Frizerski salon Glamur Mursko Središće. 

Sljedeći pub kviz u Riveru će biti 1. listopada u 19 sati. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije