GLUMCI U AKCIJI

OPET U PUNOM POGONU Dramska sekcija KUD-a ‘Mura’ Mursko Središće počela s probama

Marina, Štefanija, Melita, Jelena, Mirjana, Josip, Denis i Bojan uvježbavaju komediju 'Seks i grod', ali i neke druge predstave

Dramska sekcija KUD-a “Mura” Mursko Središće početkom rujna, nakon zasluženih godišnjih odmora glumaca amatera, počela je opet sa intenzivnim druženjem, radom i probama komedije “Seks i grod”.

Marina, Štefanija, Melita, Jelena, Mirjana, Josip, Denis i Bojan u punom su pogonu i probe se održavaju u Društvenom domu Hlapičina dva puta tjedno. Tijekom listopada planira se odigravanje “Seksa i groda” u Križovcu, a zatim još jednom u Hlapičini, na želju mještana Hlapičine koji nisu mogli ući na premijeru komedije 24. ožujka jer je novouređena hlapičinska dvorana bila “premala” za mnogobrojnu publiku.

U fazi dogovaranja termina su i gostovanja dramske družine u Vratišincu i Mačkovcu. Paralelno sa probama “Seksa i groda” uvježbava se i nova kratka komedija “Radio za sve”, koja će za publiku biti spremna do prosinca te izvedena u naseljima na području Grada Mursko Središće. Radi se i na novom kazališnom komadu koji se sprema za nastup na Festivalu kazališnih amatera Međimurja u Prelogu u ožujku ili travnju 2020. godine.

Vrijedne glumice i glumci dramske sekcije naročito  su ponosni na to što su ove godine u lipnju nagrađeni zahvalnicom Grada Mursko Središće za unapređenje kulture, kvalitetan rad te doprinos u razvoju i promicanju ugleda Grada te će svojim glumačkim izvedbama i ubuduće težiti tome da opravdaju ukazano povjerenje Grada i građana.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije