ZA LJEPŠI OKOLIŠ

PREVENCIJA Javna tribina o održivom gospodarenju otpadom 19. rujna u Kulturnom centru Općine Strahoninec

Na tribini će biti obuhvaćene sljedeće teme: sprečavanje nastanka otpada, odgovorno postupanje s otpadom, odvojeno prikupljanje otpada, ponovna upotreba predmeta i kompostiranje.

U četvrtak, 19. rujna, u 18 sati u Kulturnom centru Općine Strahoninec održat će se javna tribina o održivom gopodarenju otpadom.

Tribinu organizira Zaštitarsko-ekološka organizacija Nobilis, kao pružatelj usluge organizacije i održavanja javnih tribina o održivom gospodarenju otpadom u sklopu projekta ‘Izobrazno – informativne aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom Grada Čakovca i partnera’ kojeg provodi Grad Čakovec u partnerstvu s općinama Mala Subotica, Strahoninec i Štrigova organizira javnu tribinu u općini partneru, Općina Strahoninec.

Na tribini će biti obuhvaćene sljedeće teme: sprečavanje nastanka otpada, odgovorno postupanje s otpadom, odvojeno prikupljanje otpada, ponovna upotreba predmeta i kompostiranje dok će o tim temama govoriti stručnjaci iz tog područja Ana Bajsić Mavrin iz ZEO Nobilis-a i rukovoditelj sektora gospodarenja otpadom Saša Avirović iz gradskog komunalnog poduzeća Čakom d.o.o.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije