RAD NA PROJEKTU

UDRUGA SLIJEPIH MEĐIMURSKE ŽUPANIJE Proveli aktivnosti vezane uz projekt ‘Svjetlija budućnost’

Na aktivnosti su sudjelovale i predstavnice Hrvatskog saveza slijepih i Međimurske udruge za ranu intervenciju u djetinjstvu MURID

Udruga slijepih Međimurske županije, u sklopu projekta “Svjetlija budućnost”, koji financira Međimurska županija, 2. rujna je provela aktivnost “razvoj programa”.

Kroz analizu provedbe projekta i planiranje daljnjih aktivnosti, definirao se okvir daljnjeg djelovanja Udruge za provedbu projekta u sljedećem razdoblju. Rezultati će se uzeti u obzir za planiranje budućih aktivnosti ovoga projekta, ali i budućih projekata Udruge, s ciljem povećanja kvalitete aktivnosti za slijepe osobe na području Međimurske županije. Na aktivnosti su sudjelovale i predstavnice Hrvatskog saveza slijepih i Međimurske udruge za ranu intervenciju u djetinjstvu MURID.

Opći cilj projekta je poboljšati kvalitetu života slijepih osoba na području Međimurske županije, a specifični ciljevi su organizirati i osigurati kvalitetne aktivnosti za slijepe osobe, ispuniti slobodno vrijeme slijepim osobama, osvještavati i senzibilizirati javnost prema slijepim osobama, umrežiti se i jačati suradnju sa srodnim udrugama s područja Hrvatske i Slovenije, analizirati provedbu projekta i definirati plan za daljnju provedbu projekta.

Osim ove aktivnosti, tijekom projekta provode se i sportske aktivnosti (kupanje na bazenima, vježbanje u teretani, sudjelovanje na sportsko – rekreativnom susretu) te prijevoz na aktivnosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije