SEDMO IZDANJE SAJMA

FOTO Sajam oldtimera i dijelova u Mihovljanu: Dobra hrana, automobili, dijelovi i stari predmeti iz automoto svijeta!

Jedino okupljanje takve vrste u Međimurju razveselilo je ljubitelje automobila i sve što uz njih ide

Članovi Oldtimer kluba Međimurje ove su nedjelje, 15. rujna sedmi puta otvorili svoja vrata i u krugu prostorija kluba u Mihovljanu priredili Sajam oldtimera, dijelova i opreme.

>> Sajam oldtimera i dijelova u Mihovljanu

U trajanju današnjeg okupljanja, jedinog takve vrste u Međimurju, na svoje su došli ljubitelji automobila i sve što uz njih ide, ali i prodavači dijelova za oldtimere, literature i starih igračaka iz automoto svijeta.

– Iako sajam počinje tek od 8, prvi izlagači počeli su se okupljati već oko 5:30. Posjetitelja je svake godine sve više, a velik broj ljudi dolazi i zbog dobre hrane i pića koje im svake godine pripremamo, rekla je suorganizatorica sajma i članica Oldtimer kluba Međimurje Ljiljana Branović.

Tako su za one najranije posjetitelje organizatori osigurali besplatnu kavu i aperitive, dok su nešto kasnije počeli s pripremom kobasica, čija prikupljena sredstva od prodaje koriste za potrebe kluba.

Teško dostupne dijelove za svoj oldtimer možda pronađete upravo kod njih

Oldtimer klub Međimurje domaćin je Sajma koji dnevno na jednom mjestu okuplja velik broj posjetitelja koji dolaze razgledati ponudu ili diviti se automobilima, no najviše je onih koji su u potrazi za teško dostupnim dijelovima za oldtimere. Prema riječima domaćina, organizatora sajma i člana Oldtimer kluba Međimurje Josipa Merlaka, razmjena takvih dijelova i opreme, iskustva, ali i dobra zabava upravo je i cilj njihova Sajma.

–  Nakon što je ukinut takav sajam u Varaždinu, odlučili smo ljudima koji se kreću u tom krugu omogućiti događaj i mjesto za dolazak, razmjenu iskustva, dobro društvo, ali i pružiti mogućnost da pronađu dijelove koji su im potrebni. Tako imamo stalne posjetitelje iz Garešnice, Bjelovara, Ogulina, Zadra, Splita, Slovenije i Austrije koji su s nama od našeg prvog sajma, rekao je Merlak.

Jedan od takvih izlagača, koji je s članovima kluba od organizacije prvog sajma, je i član Oldtimer kluba Kurbla iz Garešnice Ante Koren, koji se prisjetio prvog dolaska na Sajam u organizaciji Oldtimer kluba Međimurje.

– Svake godine nas je sve više i u skladu s time raste i ovaj sajam. Prvi susret okupio je svega nekoliko prodavača i 10-ak posjetitelja, dok je već na sljedećem susretu broj okupljenih izrazito porastao. Iako je naglasak na razmjeni dijelova, bit ovakvih okupljanja je druženje s ostalim klubovima sličnih interesa, starim prijateljima i novim licima, a tako spajamo ugodno s korisnim, rekao je Koren.

Što smo i koga sve pronašli na sajmu pogledajte u našoj fotogaleriji!
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije