SUSRETI DJECE HRVATSKIH BRANITELJA

FOTO Djeca branitelja dostojno zastupali Međimurje u Savudriji, osvojili pet medalja

Prvo mjesto i zlatne medalje osvojili su: Domagoj Haramija i Luka Lovrinčević iz Donje Dubrave u stolnom nogometu te Lucija Golub iz Donje Dubrave u modeliranju u starijoj dobnoj skupini

Državni susreti djece hrvatskih branitelja u organizaciji Udruge Hrvatskih dragovoljaca domovinskog rata, a pod pokroviteljstvom Ministarstva hrvatskih branitelja održani su u dječjem odmaralištu “Vladimir Nazor” u Savudriji od 2. do 5. rujna.

Na 18. po redu susretima sudjelovalo je oko 500 djece iz svih županija Republike Hrvatske. Našu županiju predstavljalo je 21 dijete članova Udruge dragovoljaca i veterana domovinskog rata koji su pravo nastupa stekli svojim rezultatima postignutim na 7. županijskim susretima održanim 25. lipnja u Mihovljanu.

Natjecanja su se odvijala u dvije dobne skupine: mlađa od 1. do 5. razreda OŠ i starija od 6. razreda OŠ do 1. razreda SŠ. Sva djeca su postigla zavidne rezultate u svim disciplinama u kojima su nastupali i dostojno zastupali naše Međimurje, a za svoj trud su nagrađeni medaljama.

Prvo mjesto i zlatne medalje osvojili su: Domagoj Haramija i Luka Lovrinčević iz Donje Dubrave u stolnom nogometu te Lucija Golub iz Donje Dubrave u modeliranju u starijoj dobnoj skupini.

Drugo mjesto i srebrne medalje u likovnoj radionici osvojila je Stefanija Golub iz Donje Dubrave , a u elektronskom pikadu Samuel Podvezanec iz Vratišinca u mlađoj dobnoj skupini. Djecu su u njihovim uspjesima vodili Dragan Podvezanec, Snježana Hren, Franjo Horvat i Kristina Golub.

Četverodnevno druženje popraćeno lijepim vremenom i kupanjem djeci je brzo prošlo, stekla su se nova poznanstva i prijateljstva. Na povratku kući organizirano je razgledavanje grada Umaga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije