Podroom Drink&Music Club

NEZABORAVNA ZABAVA Podrumarenje uz TS Prim i Vina Novak, u subotu DJ Arien

Jesensko razdoblje u Podroom Drink&Music Clubu započinje nezaboravnim zabavama.

Četvrtak, 12.09.2019

Još jedan jesenski četvrtak je pred nama, što znači da je vrijeme za još jedno Podrumarenje! Naša vinska priča sve je ugodnija i posjećenija, pa tako i ovog četvrtka nastavljamo u veseloj atmosferi uz Tamburaški Sastav “Prim” i Vina Novak. Poznati po kvalitetnom okusu i bogatoj ponudi, pobrinut će se da i ovo Podrumarenje provedete na najbolji mogući način!

Subota, 14.09.2019.

#PodroomClubbing ide dalje. Naravno, nismo izostavili ljubitelje elektronske glazbe. I to ne tradicionalnim clubbingom, već proslavom rođendana jednog od ponajboljih regionalnih DJ-eva // Arien \. S nama je u subotu, 14. rujna 2019. godine s početkom u 21:00 sati. Glavna je stavka “Bass House”, baca ritmove i “Electro house, Hardstyle, Psytrance, Dubstep i Trap”, za svakog ponešto. Njegov potencijal prepoznat je putem jednog od najboljih hrvatskih festivala “Forestland”, te je tako i u uskoj suradnji sa domaćom pjevačicom Žanamari sa kojom je napravljena pjesma “Uragan”. Napomenimo, Arien je i u suradnji sa jednom od najpoznatijih diskografskih kuća “Universal Music Group”.

UPAD: Free

Budite dio još jedne zajedničke priče u ugodnoj i zabavnoj atmosferi Podroom Drink&Music Club-a. Više o eventima, rasporedu i važnim informacijama možete saznati na službenoj Facebook stranici Podroom Drink&Music Club, ili na službenom eventu. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije