DANI KOTORIBe

FOTO Počeli Dani općine: Košarkaši Kotoribe najbolji na Općinskim igrama ‘med udrugama’

Drugo mjesto osvojio je MNK Klub 75 dok je treći KUD Kotoriba.

Općina Kotoriba svoje dane slavi uz katoličku svetkovinu Jesenskog križeva. Ove godine uz razne sportske, zabavne i kulturne sadržaje održat će se od 7. do 15. rujna.

Tako su u subotu, 7. rujna povodom Dana Općine i obljetnice predaje karaule, pod pokroviteljstvom Općine Kotoriba i u organizaciji MNK Kluba 75 Kotoriba, održane Općinske igre ‘med udrugama’ u streljaštvu, graničaru,  pikadu i beli. Odobojka na pijesku i starinske igre nisu održane zbog lošeg vremena.

Predstavnici udruga natjecali su se na igralištu kod starog vrtića i u staroj sportskoj dvorani u Donjem kraju. Od 16 udruga (nedostajali su TK Kotoripski begači) ukupno je najbolji bio Košarkaški klub Kotoriba, drugo mjesto osvojio je MNK Klub 75 dok je treći KUD Kotoriba.

Po kategorijama u streljaštvu su najbolji bili članovi UDVDR-a Kotoriba ispred MNK Kluba 75 i MRK Rolling fish. Malonogometaši su bili najbolji u pikadu ispred košarkaša i Društva žena. Košarkašima Kotoribe pripalo je prvo i drugo mjesto u kartanju bele, dok je treći bio Graničar. MNK je bio najbolji u graničaru ispred KK Kotoriba i KUD-a. Najboljima će nagrade biti uručene u nedjelju, 15. rujna ispod šatora kod nove škole u sklopu kulturno – zabavnog programa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije