SVJETSKO VATROGASNO PRVENSTVO

OTPUTOVALI U RUSIJU Međimurci brane hrvatske boje na Svjetskom sportskom prvenstvu vatrogasaca

U Žiškovcu ispred vatrogasnog doma ispraćen je dio sportske reprezentacije koja je danas otputovala u Rusiju.

Dio vatrogasne sportske reprezentacije krenuo je na Svjetsko sportsko prvenstvo vatrogasaca u Saratov.

Uz njihove najmilije na put ih je ispratio i Mladen Novak, predsjednik Skupštine Međimurske županije. Gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković, koja je također bila na ispraćaju, u Rusiji će ih bodriti s tribina.

Reprezentacija Hrvatske za nastup na Svjetskom sportskom prvenstvu vatrogasaca, koje se održava u Rusiji od 8. do 16. rujna, sastavljena je od članova DVD-a Domašinec, Gardinovec, Varaždinske Toplice, Kaštel Gomilica, Hrženica, Štefanec, Vučetinec i Žiškovec. 

U kategoriji juniorki nastupit će: Lucija Koščak, Anabella Pokrivač, Enna Trupković, Emina Bočkaj, Ema Hajdarović, Anamaria Ovčar i Stela Purić. U kategoriji juniora nastupaju: Marko Dvorski, Emanuel Strahija i Ivan Bedeković. U seniorskoj ženskoj kategoriji nastupaju: Ivana Kovač, Mateja Vugrinec, Ana Vukalović, Jelena Vugrinec, Jana Huzjak, Lea Rissi, Mateja Dvorski i Lana Šimek. Voditeljica je Marinela Belavić.

U muškoj kategoriji seniora nastupaju: Luka Živko i Ivan Ratković te treneri i voditelji Radovan Zadravec i Josip Kranjčec. Predstavnici reprezentacije su Dragica Ratković, gradonačelnica Varaždinskih Toplica, Milivoj Taslak, predsjednik Savjeta za vatrogasnu mladež HVZ a i Stjepan Kovaček, urednik portala vatrogastvo.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije