RAZBIO MU I MOBITEL

KAKVA NAM JE VOZAČKA KULTURA? Oduzeo prednost, pokazao mu srednji prst i razbio mobitel

Svoju je 'komunikaciju' vozač kamiona začinio pokazivanjem srednjeg prsta

Početkom ovog tjedna naš čitatelj imao je neugodno iskustvo upravljajući svojim automobilom na skretanju kod Trgovačkog centra BAT. Vozač kamiona jedne čakovečke tvrtke oduzeo mu je prednost izlazeći na glavnu cestu i umalo zahvatio njegovo vozilo.

– Da bih spriječio sudar signalizirao sam mu uz pomoć trube da ne vozi dalje, jer će me zahvatiti. Vozač je potom otvorio prozor i počeo me usmeno vrijeđati i prijetiti fizičkim nasiljem, odnosno korištenjem palice, piše nam čitatelj.

Svoju je “komunikaciju” vozač kamiona začinio pokazivanjem srednjeg prsta. S obzirom da prijetnje nisu prestajale drugi je vozač uzeo mobitel kako bi poslikao vrata kamiona na kojima je vidljiv naziv firme u čijem je vlasništvu. Na to mu je vozač kamiona istrgnuo mobitel iz ruku i bacio ga na asfalt gdje se razbio. Svoj opis događaja čitatelj je potkrijepio fotografijama, a obratio se i policiji te tvrtki u čijem je vlasništvu kamion.

Glasnogovornik PUM Radovan Gačal potvrdio nam je da su u utorak primili mail oštećenog te da provode izvide.

– Provjeravamo navode iz dopisa koji nam je upućen i pokaže li se točnim poduzet ćemo potrebne mjere, rekao je Gačal dodavši kako slični događaji spadaju u sferu kršenja javnog reda i mira. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije