RAVNATELJICA KAO VODITELJICA

HVALEVRIJEDAN PRIMJER Ravnateljica čakovečke hitne Vladimira Križaj – Grabant u službi vatrogastva

Prihvatila se nezahvalne uloge koju je vrhunski odradila. Vodila je vatrogasni rođendan. Ona je Vladimira Križaj - Grabant, ravnateljica Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije.

Prateći vatrogasne svečanosti nerijetko nailazimo da se u ulozi njihovih voditeljica pojave žene. Vatrogasci slavljeničke sredine će reći kako im to mora biti čast, ali i obveza, a konačno one su u tome najbolje.

Jedan takav slučaj zabilježili smo u subotu, 31. kolovoza u Donjem Kraljevcu na proslavi 130-te obljetnice DVD-a Donji Kraljevec. Na svečanoj bini za govornicom poznato lice. Ulogu voditeljice programa imala je dama, danas poznata u medicinskim krugovima jer je kao dipl. pravnica ravnateljica Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije.

Za neke malo neobičnu, za Vladimiru Križaj- Grabant je to bilo normalno. Rekla je kako nije mogla odbiti zamolbu vatrogasca da pročita vatrogasnu povijest, odnosno da uz to bude i voditeljica programa. Naša je objektivna ocjena kako je zadaću vrhunski odradila, a uz je predstavnicima medija stalno bila na usluzi.

Onako, u povjerenju nam je rekla, kako krv nije voda, jer je kao djevojčica nosila odoru slavljeničkog društva. U svakom slučaju, duboki naklon!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije