nezaboravno ljeto

FOTO Mladi vatrogasci iz Vularije u Kampu vatrogasne mladeži HVZ-a u Fažani

DVD Vularija time ih je nagradilo za trud i zalaganje na vježbama, ali prvenstveno za postignute rezultate na natjecanjima i plasman na državno natjecanje iduće godine

Pripadnici mladeži DVD-a Vularije ljeto su završili boravkom u Kampu vatrogasne mladeži HVZ-a u Fažani.

DVD Vularija time ih je nagradilo za trud i zalaganje na vježbama, ali prvenstveno za postignute rezultate na natjecanjima i plasman na državno natjecanje iduće godine. Uz nezaobilazno kupanje, mladež je uvježbavala vježbu s VMŠ, vježbovne radnje, dok je svoju vježbu s preprekama prezentirala pred izaslanstvom HVZ-a na čelu s glavnim zapovjednikom Slavkom Tucakovićem prilikom službenog zatvaranja kampa.

Sa učesnicima kampa prisjetili su se poginulih vatrogasaca na Kornatima, te s velikim pijetetom obilježili obljetnicu kornatske tragedije. Društvo je za njih organiziralo i posjet NP Brijuni. Uz stručnog voditelja upoznali su se s ljepotama otočja, safari parkom, muzejem te poviješću i slavnim osobama koje su boravile na otoku.

Svoje su društvo dostojno predstavili u sportskim natjecanjima, kreativnom izričaju, domišljatosti, snalažljivosti, te  ponajviše uzornim vladanjem za vrijeme boravka u kampu. Iz Fažane nose lijepa iskustva i sjećanja, nove simpatije, nova poznanstva te želju za ponovnim odlaskom! Kako su se proveli, najbolje se može vidjeti u galerijama Facebook stranice DVD-a Vularija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije