OKUPILO SE 17 EKIPA

VIDEO I FOTO Ekipa Fljojsara predvođena ministrom Darkom Horvatom osvojila Dravsku regatu

Kod žena su najbolje bile Dravske sirene u sastavu Zorica Čmrlec, Klaudija Kelava, Josipa Klipić i Mirela Lisjak, a u muškoj konkurenciji ekipa Fljojsar koji su činili Darko Horvat, Dražen Miser, Miro Duhović i Ivan Magić

U subotu, 18. kolovoza Nautički klub ‘Fljojsar’ iz Donje Dubrave jedanaestu godinu za redom je na odvodnom kanalu HE Dubrava organizirao regatu u konkurenciji veslačica i veslača, a natjecalo se ukupno 17 veslačkih ekipa.

>> Sedamnaest ekipa na 11. Dravskoj regati u Donjoj Dubravi

Šest ženskih ekipa veslalo je na kraćoj stazi, a u takvoj konkurenciji najbolje su bile Dravske sirene (Zorica Čmrlec, Klaudija Kelava, Josipa Klipić i Mirela Lisjak) s vremenom 9 minuta i 22 sekunde. Ekipa Čarli je zakon u sastavu Josipa Dolenec Punčikar, Marija Klarić, Jelena Glavak i Martina Kos Herc bila je druga s vremenom 9:57, dok je Dolenec tim (Nadica Dolenec, Klara Dolenec, Mateja Vadla i Jelena Horvat) zauzela treće mjesto. Za prolazak kroz stazu im je trebalo točno 10 minuta.

U konkurenciji 11 muških ekipa dužu stazu su najbrže prešli natjecatelji ekipe Fljojsar predvođeni ministrom Darkom Horvatom. On, Dražen Miser, Miro Duhović i Ivan Magić bili su najbrži i stazom prošli za 19 minuta i 31 sekundu.

Ekipa UDVDR Donja Dubrava (Rudolf Čmrlec, Miljenko Balog, Tomislav Radmanić i Srećko Golub) bila je druga s vremenom 20:33, a treće mjesto zauzela je ekipa NK Dubravčan u sastavu Darko Štefić, Renato Lukša, Dejan Knez i Mijo Kolarić.

Darko Horvat, ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta, tako je u svojoj rodnoj Donjoj Dubravi pokazao da je, uz politiku, i sportski aktivan.

Za tri prvoplasirane ekipe u obje konkurencije osigurani su pehari i medalje, dok su svi ostali sudionici nagrađeni medaljama. Najbrža muška ekipa nagrađena je odojkom, a za žene pokloni u obliku kozmetike. Svečanost proglašenja najboljih vodio je Alen Fuš. U provođenju natjecanja organizatorima je potpora bila HGSS Čakovec koja se brinula za sigurnost natjecatelja. U našoj fotogaleriji pogledajte kako je bilo…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije