VEČERI DALMATINSKE ŠANSONE

NAGRADA ZA 4 TENORA Filip Hozjak: ‘Kao da živim u začaranom, magičnom svijetu punom lijepih iznenađenja!’

4 Tenora su kući ponijela nagradu publike za pjesmu 'Brod bez imena', a sreću nije skrivao ni Međimurec u njihovim redovima, Filip Hozjak

Festival Večeri dalmatinske šansone održan je u Šibeniku, a slavili su klapa Contra i 4 Tenora. Prva nagrada žirija pripala je klapi Contra, dok su 4 Tenora kući ponijela nagradu publike.

Nikolina Tomljanović primila je nagradu za najizvođeniju pjesmu u prošloj godini, nagrada za najboji aranžman pripala je Miji Negovetić, nagrada za najbolje kantautorsko djelo pripala je Neni Belanu, dok je najboljim debitantom proglašen Duje Stanišić, piše tportal.

Nagrada publike veliko je priznanje za 4 Tenora koji su nastupili sa svojom novom pjesmom ‘Brod bez imena’. Sreću nije skrivao ni Međimurec u njihovim redovima, Filip Hozjak.

– Što reći nakon sinoćnje Šansone? Kao da živim u začaranom, magičnom svijetu punom lijepih iznenađenja! Naš ‘Brod bez imena’ osvojio je prvu nagradu publike na Dalmatinskoj šansoni u Šibeniku. Hvala predivnoj šibenskoj publici, a i svima koji nas pratite jer postojimo upravo zbog vas – poručio je Filip na Facebooku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije