ROĐENDAN ZA PAMĆENJE

VIDEO I FOTO Nogometaši Hajduka iznenadili svoju veliku navijačicu Tenu Kacun za 12. rođendan

Veliko rođendansko iznenađenje – pozvali su na njen 12. rođendan igrače Hajduka. Oni su u povorci hodali prema Teninoj kući i pjevali joj, a kad su stigli do Tene u Nedelišću, kapetan Duje uručio joj je poklon i zagrlio

Tena Kacun iz Nedelišća nikada neće zaboraviti svoj dvanaesti rođendan. Majka Maja Kacun, tata Kristijan i seka Lana te Majin prijatelj Jurica Marčec s Jasminom i sinom Domagojem, priredili su Teni, strastvenoj navijačici Hajduka, veliko rođendansko iznenađenje – pozvali su na njen rođendan igrače Hajduka, U13.

– Tena se skoro onesvijestila, svi smo plakali od sreće – prepričava nam Tenin jučerašnji rođendan, Maja Kacun.

Igrači su u povorci hodali prema Teninoj kući i pjevali joj, a kad su stigli do Tene, kapetan Duje uručio joj je poklon i zagrlio.

Tena, njena obitelj i prijatelji te igrači HNK Hajduk Split nastavili su se družiti kod Tene doma. Tu je bila i neizostavna hajdučka torta. Tenina sreća bila je neopisiva, a uz to stekla je nove i drage prijatelje. 

– Jako, jako lijepo! Tena će to pamtiti cijeli život! Ljudi su zakon! – presretna je Tenina mama. Mladi nogometaši Hajduka igraju na turniru Međimurec U13.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije