TRAŽILO SE MJESTO VIŠE

VIDEO I FOTO Dizajneri i Prijatelji svetog Roka za Udrugu slijepih: Brojni uživali u humanitarnoj modnoj reviji

Veliko srce za Udrugu slijepih - tradicionalne i dizajnerske kreacije nosili su članovi Udruge Prijatelji svetog Roka

Udruga Prijatelji svetog Roka u suradnji sa Župom Sveti Rok Draškovec u petak, 16. kolovoza održala je humanitarnu modnu reviju pod nazivom Od Roka do našeg doba, koja se održala u sportskoj dvorani Osnovne škole Draškovec gdje se tražilo mjesto više.

>> Humanitarna modna revija “Od Roka do našeg doba” u Draškovcu

Predstavilo se desetak dizajnera, a svoje modele, među ostalima, ustupili su i Ksenija Vrbanić, Ivica Skoko, Varteks, Gospodarska škola Čakovec i HNK Varaždin. Tradicionalne i dizajnerske kreacije nosili su članovi Udruge Prijatelji svetog Roka uz glazbenu pratnju Eric Vidović Acoustic, dok je posjetitelje programom vodila Jelena Vadas. Sve to odvijalo se za članove Udruge slijepih Međimurske Županije iz Čakovca.

Naime, sav iznos prikupljenih donacija tijekom održavanja Modne revije namijenjen je za potrebe fizioterapeutskih vježbi i društveno-kulturni život djece, članova Udruge slijepih Međimurske županije.

– Ovom revijom željeli smo još jednom zatalasati dobrotu i plemenitost srca koje ima ‘vu sebi falačec’ ljubavi za druge. Udruga slijepih omogućila nam je da činimo dobro. Oni su osobe s posebnim potrebama, a danas bih se usudio reći da smo svi mi osobe s posebnim potrebama. Nije to mnoštvo potreba, već samo jedna – voljeti i biti voljen, rekao je inicijator projekta župnik Matija Vonić, koji je u kratkom govoru posebno zahvalio predsjedniku Udruge Prijatelji svetog Roka Ivanu Vadasu.

Također, za ovu namjenu, do 15. studenog otvoren je žiro račun Humanitarne akcije IBAN broj HR35 2340 0091 5110 2437 4 kod Privredne banke Zagreb d.d. na koji se mogu uplatiti dobrovoljni novčani prilozi za Udrugu slijepih Međimurske županije.

Djelić odlične atmosfere u prepunoj sportskoj dvorani OŠ Draškovec pogledajte u našoj fotogaleriji!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije