ENERGIJA POZITIVA

IZ VUKOVARA STIGAO U ČAKOVEC Dragutin Vadlja nastavlja svoju biciklističku avanturu prema Dubrovniku!

U subotu rano ujutro na preostali dio putovanja kreće iz Čakovca prema Varaždinu, zatim Zagrebu, Karlovcu, Rijeci, Senju, Karlobagu, Zadru, Šibeniku, Splitu, Makarskoj, Neumu da bi na koncu stigao u Dubrovnik

Nakon prošlogodišnje biciklističke avanture od Čakovca do Dubrovnika, Dragutin Vadlja prije nekoliko dana krenuo je u još veći pothvat. Nova avantura ga opet vodi u Dubrovnik, sad drugom rutom. Krenuo je iz Vukovara, a već smo ga danas sreli u Čakovcu.

U srijedu, 31. srpnja ujutro je iz Svetog Jurja u Trnju biciklom krenuo prema Koprivnici gdje je vlakom u 8:15 sati krenuo prema Vukovaru, o čemu smo već pisali.

>> KRENUO JE NA PUT Dragutin Vadlja iz Vukovara krenuo na biciklističku avanturu do Dubrovnika

U četvrtak ujutro u 8 sati krenuo je ispred vukovarskog vodotornja prema Čakovcu, kamo je stigao u petak oko 8 sati ujutro, a u subotu ujutro zaputit će se prema Dubrovniku.

Dragutin, poznatiji kao ‘Energija Pozitiva’, u subotu rano ujutro na preostali dio putovanja kreće iz Čakovca prema Varaždinu, zatim Zagrebu, Karlovcu, Rijeci, Senju, Karlobagu, Zadru, Šibeniku, Splitu, Makarskoj, Neumu da bi na koncu stigao u Dubrovnik.

– Ja samo širim, energiju i pozitivu. Tako sam i sad kad sam vozio prvu rutu. Samo energija i pozitiva – govori nam Dragutin i dodaje da će na putovanje vjerojatno krenuti u tri ujutro da izbjegne velike vrućine.

Mi mu želimo sretan put i puno pozitivne energije! Svatko željan pomoći može mu uplatiti donaciju na na broj računa: Dragutin Vadlja, HR61 2340 00931127 6822 2, PBZ s naznakom ‘Pozitiva energija ruta’.

Podsjetimo, donatori njegove biciklističke avanture su Međimurska županija, Turistička zajednica Međimurske županije, Općina Domašinec, Općina Podturen, portal eMedjimurje, Tipomarketing d.o.o., Tegra d.o.o., Globo d.o.o., Bister d.o.o., Kitro,
Retrobike, Mibač caffe bar, Obitelj Baranašić Hodošan, Obitelj Vizer Turčišće, Zrna Zlatko, Davor Vidović, Marko Moharić, Blagus Dalibor, Renato Obadić (www.vrtlarenje.com), Rok Magdalenić, Nikola Grahovec, Ivana Toplek, Nino Drvoderić i svi ostali koje je Energija Pozitiva u žurbi zaboravio, a koji su na bilo koji način pomogli u njegovom poduhvatu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije