SKOČILA S 4.000 METARA

VIDEO I FOTO Nagradni skok Bisere Zadravec: ‘Predivan je osjećaj vidjeti naše Međimurje iz zraka!’

- Bilo je prekrasno, jedinstveno iskustvo. Sama vožnja avionom bila mi je doživljaj. Prekrasno je naše Međimurje - kaže Bisera i dodaje da je najviše adrenalina osjetila kad su skočili iz aviona

Aeroklub Međimurje u suradnji s našim portalom u subotu ujutro udijelio je nesvakidašnju nagradu vrijednu 1.700 kuna – tandemski padobranski skok. Nakon kratke potrage pronašli smo kandidatkinju, Biseru Zadravec.

Odvažna Bisera nije dugo razmišljala jer voli sport i adrenalin. U odluci joj je pomogla  informacija da će cijelo vrijeme uz nju biti instruktor. Posebnost tandemskog skoka je u tome što je instruktor cijelo vrijeme prišvršćen za skakača, a kandidat prolazi kroz petnaestominutnu obuku prije skoka, drugih priprema nema. Instruktor vodi brigu o svemu.

Važno je da je osoba zdrava, bez prijeloma. Što naša Bisera svakako jest.

– Volim se rolati i igrati badminton. Suprug trenira badminton od 1993. godine, a ja sam počela prije sedam godina. Igramo zajedno i ovogodišnji smo državni prvaci u kategoriji veterana – govori nam Bisera dok čekamo na aerodromu.

Bisera se najprije avionom popela na 4.000 metara visine, a onda je uslijedio skok.

– Bilo je prekrasno, jedinstveno iskustvo. Sama vožnja avionom bila mi je doživljaj. Prekrasno je naše Međimurje. Vidjeti to iz zraka zaista je predivno – prepričava Bisera i dodaje da je najviše adrenalina osjetila kad su skočili iz aviona.

– Prvo sam žmirila, nisam se usudila otvoriti oči – priznaje hrabra skakačica. Uz Biseru je cijelo vrijeme bio njen suprug, Danijel Zadravec koji joj je i sam prije par godina htio pokloniti tandemski skok s padobranom.

– Prije deset godina jedan je naš prijatelj skakao pa sam joj to htio pokloniti, ali se, kad sam joj to predložio, nećkala pa sam odustao – prepričava Biserin suprug.

Deset godina kasnije, njegova je supruga ipak skočila tandemskim skokom.

>> Nagradni padobranski skok Bisere Zadravec

– Htjela sam otići na posao, napraviti pripremu za drugi tjedan, ali smo ipak odlučili otići do grada i popiti kavu – govori naša skakačica. I tako je nakon uobičajene doze kofeina, uslijedila nesvakidašnja doza adrenalina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije