Vijesti / Društvo
Društvo
OTVORENI JAVNI RAZGOVOR Saznaj sve o društveno-kulturnim i umjetničkim programima Scheierice
M.Ž.

Platforma za Društveni centar Čakovec

OTVORENI JAVNI RAZGOVOR Saznaj sve o društveno-kulturnim i umjetničkim programima Scheierice

Dođite i saznajte koji to atraktivni programi otvaraju vrata Scheierice, kako prijaviti društveno-kulturne i umjetničke produkcije i događaje te nemojte propustiti priliku da se i sami uključite!

Idu li Međimurska županija i Čakovec u korak s europskim trendovima? Kako prezentirati društveno-kulturne i umjetničke sadržaje u Scheierici? Za koga je Scheierica? Tko, kada i kako može u Scheiericu?

Želiš znati odgovore na ova i druga pitanja o društveno-kulturnim i umjetničkim programima u Scheierici, dođi i popričaj s ljudima koji vode Scheiericu. Otvoreni razgovor održat će se u srijedu, 24. srpnja 2019. godine, u 17 sati u Izložbenom salonu zgrade Scheier, Ul. Matice hrvatske 2, Čakovec.

Kristina Pongrac, programska koordinatorica u sklopu projekta Nove prakse-sudioničko upravljanje zgradom Scheier na ovom će događaju prezentirati i otvoriti javni razgovor s ciljem da umjetnicima, udrugama, kulturnim djelatnicima i široj zajednici približi programski sadržaj i uključivanje društveno-kulturnih i umjetničkih programa u zgradu Scheier.

Svi zainteresirani moći će saznati informacije i biti sudionici razgovora o: namjeni zgrade Scheier, koordinacijskom odboru, uvjetima prijave programa, dostupnim terminima i informacijama o programima, tehničkim mogućnostima prostora i opremi, Javnom natječaju raspisanom u sklopu projekta Nove prakse i 10 financiranih kulturno-umjetničkih programa koji nas čekaju do kraja 2019. godine, budućem javnom natječaju za financiranje programa kroz projekt Nove prakse.

O viziji razvoja društveno-kulturnih i umjetničkih programa u zgradi Scheier govorit će i Aleksandra Ličanin, osoba za odnose s javnošću i javne politike na projektu Nove prakse, ujedno i predstavnica Međimurske županije - partnera na projektu Nove prakse.

Dođite i saznajte koji to atraktivni programi otvaraju vrata Scheierice, kako prijaviti društveno-kulturne i umjetničke produkcije i događaje te nemojte propustiti priliku da se i sami uključite! Otvoreni javni razgovor o aktualnim procesima suupravljanja u kulturi u MŽ i zgradi Scheier pod nazivom Saznaj sve o društveno-kulturnim i umjetničkim programima Scheierice organizira se u sklopu projekta Nove prakse – sudioničko upravljanje zgradom Scheier koji provodi Platforma za Društveni centar Čakovec u partnerstvu s Međimurskom županijom.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!